Ontdek alle mogelijkheden...

van onze keukens

Bekijk hier onze keukens:

Voor iedereen betekent de keuken wat anders. De een gaat voor een culinair hoogstandje en zoekt een ruim werkblad met een stoomoven om bijvoorbeeld sous vide te koken. Terwijl een ander gewoon veel bergruimte wil en gebruiksgemak zoekt zoals een makkelijk werkblad, een kokend waterkraan of een combimagnetron. Een keuken moet passen bij de inrichting en de woning, maar bovendien natuurlijk aansluiten aan uw wensen. Bij Elsinghorst maken hierin onze medewerkers het verschil!

U merkt al tijdens uw eerste bezoek dat u met vakmensen te maken heeft die graag luisteren naar uw wensen en u inlichten over de laatste mogelijkheden en trends. Na een kennismaking gesprek en een intake zullen we uw wensen verwerken in een ontwerp wat speciaal op u is afgestemd. Elk ontwerp is uniek en een uitdaging waar we zorgvuldig aan werken. U staat in dit proces centraal en wij heten u dan ook van harte welkom in onze showroom, maak hier direct een afspraak. Wij leveren keukens in vele uitvoeringen, kleuren en materialen die speciaal voor u worden geproduceerd. Onze keuze gaat bovendien uit naar kwaliteit, dit ziet u ook terug in ons advies over front afwerking, materiaal en merken voor de apparatuur.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze keukens. Laat u inspireren maar denk eraan er is nog veel meer mogelijk.

Maak uw keuken compleet met onze toonaangevende merken

Merken